Tacos cu vită

Cel mai popular și consumat preparat din Mexic. Se face rapid și e extrem de sățios.

TIMP DE PREPARARE

             Timp de preparare: 30 min

 

 

INGREDIENTE

             ulei

             500 g carne tocată de vită

             ceapă

             sare, piere, oregano şi busuioc

             roşii

             sos salsa (sos picant Cholula)

             branză

             lipie pentru taco

             salata verde

 

 

PREPARARE

Încinge câteva linguri bune de ulei şi pune la călit carnea tocată amestecată cu ceapa dată prin răzătoare. Prăjeşte până când carnea se rumeneşte frumos, apoi presară sare, piper, oregano şi busuioc, adaugă o roşie dată prin răzătoarea mică, o lingură cu sos de salsa şi o ceşcuţă cu apă şi lasă să scadă bine.

Taie roşiile rămase cubuleţe, iar brânza în felii subţiri şi lungi. Când carnea e gata, încinge cuptorul şi coace trei minute lipiile pentru tacos într-o tavă acoperită cu hârtie pergament.

Amestecă roşiile cu carnea şi umple lipiile pentru tacos, adăugând sos de salsa, dacă mai doreşti, felii de brânză şi frunze proaspete de salată, feliate fin.

 

Ingrediente necesare rețetei disponibile pe www.mexican.ro

Lipie pentru taco fără gluten - 20 bucăţi

Sos picant Cholula fără gluten 150 ml

Comentarii

Lasati un comentariu