Livrarea produselor se va face oriunde in Romania, prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier, in maxim 48 ore de la data validarii comenzii, cu exceptia zilelor de sambata si duminica. www.mexican.ro firma S.C. CAMINO VIVIR S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Expedierea produselor se face in maxim 48 de ore. Comenzile efectute pe platforma magazinului online se inregistreaza non stop, confirmarea si livrarea efectuandu-se in urmatoarele 48 de ore, cu exceptia zilelor de sambata si duminica zi. Comenzile se proceseaza zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 10 - 16.

Sambata si duminica nu se fac livrari.

Costurile de livrare sunt:

>> 12,90 lei - 0-2 kg
>> 14,90 lei - 2-5 kg
>> 19,90 lei - 5-10 kg
>> 24,90 lei - 10-20 kg
>> 29,90 lei - 20-30 kg
>> Peste 30 kg - veți fi contactat după plasarea comenzii, pentru calcularea costului exact de livrare 

prețurile afișate mai sus sunt valabile cu livrare prin Cargus / Fan Courier.

Daca livrarea nu se poate efectua datorita refuzului sub orice forma a clientului, dupa informarea telefonica prealabila a clientului, acesta va fi introdus in baza de date a societatii S.C. CAMINO VIVIR S.R.L. si nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic www.mexican.ro.

Receptia produselor

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AWB-ului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

www.mexican.ro firma S.C. CAMINO VIVIR S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de www.mexican.ro firma S.C. CAMINO VIVIR S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, cutremure de pamant, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de www.mexican.ro firma S.C. CAMINO VIVIR S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de www.mexican.ro firma S.C. CAMINO VIVIR S.R.L. de la acest client.