Fasole Pinto ucata (Pinto Beans Dry 1Kg)
  • Fasole Pinto ucata (Pinto Beans Dry 1Kg)
  • Fasole Pinto ucata (Pinto Beans Dry 1Kg)
  • Frijoles Charros
  • Fasole pinto la tigaie cu Chipotle si miere
  • Chiftele din cartofi dulci cu fasole pinto afumata

Fasole Pinto uscată 1 Kg

27,00 RON
cu TVA

Gramaj: 1 kg

Producător: Nuevo Progreso

Cantitate
Stoc epuizat


Fasole Pinto uscată. Conținut mai mare de carbohidrați față de fasolea neagră, dar și multe vitamine și minerale.

Fasolea Pinto poartă această denumire din cauza petelor sale caracteristice. Deși este înrudită cu boabele de fasole obișnuită, fasolea Pinto are boabe cu un gust mai puternic. 

O jumătate de pahar de fasole Pinto asigură 25% din necesarul zilnic de acid folic, prevenind apariția bolilor de inimaă și a malformațiilor congenitale.

Acțiune terapeutică: Fasolea Pinto este o sursă bună de fibre alimentare, care aduc o mulțime de beneficii sănătății organismului nostru. Fibrele ajută la protejarea împotriva tulburărilor digestive și a bolilor.

S-a dovedit că o alimentație bogată în fasole Pinto poate ajuta pacienții cu diabet zaharat de tipurile 1 și 2, întrucât aceasta are capacitatea de a diminua aportul zilnic de insulină, necesar pentru pacienții care suferă de această afecțiune. 

Mod de preparare: Este originară din Mexic și este utilizată în multe din rețetele bucătariei mexicane. Aceasta poate fi servită sub forma de piure, în supe sau sosuri; O altă rețeta degustată adesea pe teritoriul Mexicului include boabe marinate de fasole Pinto, năut, ceapă și boabe de piper alb și verde, stropite cu oțet și ulei.

Sugestii de folosire în bucătărie: Frijoles Charros, Fasole pinto la tigaie cu Chipotle și miere, Chiftele din cartofi dulci cu fasole pinto afumată.

A se păstră într-un loc uscat și răcoros. 

Țara de origine: Mexic

A se consuma de preferință înainte de: vezi pe ambalaj.

Mexican.ro este primul magazin online destinat pasionaţilor de gătit, care vor să creeze reţete autentice mexicane, cu ingrediente de cea mai bună calitate, dar şi curioşilor care vor să experimenteze şi să savureze aromele mexicane, ca la ele acasă.

Vă punem la dispoziţie o varientate de ingrediente specifice mexicane, majoritatea fiind produse în Mexic şi SUA.

Scopul nostru este de vă oferi experienţe culinare unice. Bucătăria mexicană este accesibilă oricui, pe www.mexican.ro!

Nuevo Progreso
400129

Detalii tehnice:

Gramaj
1 kg